pernillashundar

Alla inlägg den 13 januari 2011

Av Pernilla Larsson - 13 januari 2011 11:26


 


Sirpas kullsyster Izi söker nytt hem pga osämja i flocken. Izi är en jättesöt och go liten tjej och den som kommer få möjligheten att ta hand om henne kommer få en härlig kamrat.


Så här skriver Izis ägare om det hela:

Det är med stor sorg i våra hjärtan som vi har fattat det svåra beslutet att omplacera vår älskade ”Izi” (KORAD Kreivi’s Pirate Flora Burn). Anledningen är att Izi inte fungerar bra tillsammans med andra hundar och i vårt hem bor flera hundar.

Izi är en pigg 5-årig tik av rasen australian shepherd. Hon är väldigt social med människor och i hennes sällskap får man alltid många pussar! Izi har klarat (fått förstapris) i lydnadsklass 1 och 2. Izi är också godkänd i lägreklass spår. Izi älskar att när man hittar på olika typer av aktiviteter och spåra är en favoritsysselsättning. Izi gillar att åka bil och följer gärna med överallt. Izi har heller inga problem med att vara ensam hemma och hon är också van vid att vara i hundgård. Det som Izi inte uppskattar är andra hundar och hon vill inte hälsa på främmande hundar som man möter på promenad eller på annat sätt. Hon har heller inget behov av eller önskan om att få leka med andra hundar. Hon älskar dock att leka fast då tillsammans med människor – att springa efter bollar eller dra i kamptrasa tycker hon är toppen.

För att se bilder på Izi och läsa mer om henne – gå in på hemsidan:
www.azizis.se

Vi söker dig/er utan hund som vill ge Izi ett kärleksfullt hem. Hon kommer att ge 110 % av sin kärlek tillbaka. Du/ni ska ha en önskan om att finna en riktig och sann hundvän att mysa och leka med samt att hitta på mycket roligt tillsammans med. Det är en fördel om du/ni har haft hund tidigare eller är vana vid hundar på annat sätt.

Har du/ni ett kärleksfullt hem till Izi?

Vid intresse eller frågor – vänligen kontakta:
Andreas (0731-818055) eller
Camilla (0731-808239).

Det går också bra att maila till: camilla@azizis.se ”



Ovido - Quiz & Flashcards